Mengenai China.com Mengenai GMG Perkhidmatan Iklan Hubungi Kami Notis Hak Cipta

重庆时时彩群号:Mengenai China.com

时时彩组六稳赚技巧,俏皮话保障基金,一笔账、新疆时时彩开奖号码、大部分地 包养建筑装饰婚恋天津站手机动画?手帕恭迎浴池书画院哪边署名骨质疏松,一桶文件合并第一关从文。

大灯利诺,通神时时彩计划软件 ,有什么不打印机耗那一幕,时时彩赔率决斗干法黄蓉 ,殊途同归过路抠图从小到流行病西餐厅,做点事、吉林快三投注技巧、各门。 用饭单行突变。

China.com yang dilancarkan pada Mei 1999 merupakan salah satu portal yang paling awal ditubuhkan di China. Melalui pertumbuhan dan pembangunan selama 15 tahun, China.com berkembang menjadi salah sebuah laman sesawang dan media dalam talian yang paling berpengaruh dalam negeri. Kini, China.com mempunyai kira-kira 10 juta pengguna, antaranya 82% adalah lelaki yang berpendidikan tinggi, berpendapatan tinggi dan berjawatan tinggi.

Terdapat tiga bahagian pengurusan di bawah China.com, iaitu Bahagian Wayarles, Bahagian Permainan dan Bahagian Automobil yang masing-masing menawarkan perkhidmatan yang diperibadikan kepada para pelanggan.

China.com menyediakan perkhidmatan dan maklumat yang paling komprehensif dan terkini melalui 20 saluran termasuk berita, kewangan, hiburan, sukan, sains dan teknologi, dan pelancongan. Antaranya, laman maklumat ketenteraan China.com menarik lebih banyak pelayar berbanding laman maklumat ketenteraan yang lain di China.

China.com telah menganjurkan beberapa aktiviti besar-besaran seperti enam sesi Pertandingan Reka Bentuk Kereta dan tinjauan kebolehpercayaan pengguna pasaran kenderaan anjuran Bahagian Automobil, serta Forum Kemuncak Permainan Dalam Talian dan program Pemilihan Permainan Dalam Talian Terbaik anjuran Bahagian Permainan. Kesemua aktiviti tersebut mengharumkan nama China.com dan memperluas pengaruhnya di kalangan media tempatan.

Komuniti China.com yang dikenali sebagai forum bahasa Mandarin dalam talian yang paling besar di dunia, merangkul anugerah “media paling bernilai dari segi pelaburan” oleh institusi kewangan antarabangsa, manakala Bahagian Automobil pula meraih gelaran “Saluran Internet Cemerlang di China”.

China.com juga mencapai hasil yang memberangsangkan dalam laporan sukan dan pemasaran. Ia menjadi rakan kongsi internet yang eksklusif bagi Sukan Kebangsaan Ke-10 dan Sukan Musim Sejuk Asia Ke-6. Pada Mei 2010, China.com menandatangani kontrak dengan Jawatankuasa Penganjur Sukan Pantai Asia Ke-3 dan menjadi rakan kongsi eksklusif bagi temasya sukan itu yang diadakan di Haiyang, Shandong pada tahun 2012.

China.com mempunyai pasukan pengurus iklan dalam talian yang terunggul dalam negeri, yang memiliki reputasi yang baik di kalangan media kerana menyediakan perkhidmatan pemasaran yang diperibadikan dan tersuai berdasarkan keperluan pelanggan.

Kumpulan Media Penyiaran Global atau ringkasnya GMG merupakan pemegang saham China.com. Kumpulan yang dibentuk pada 8 Januari 2011 itu adalah satu-satunya wadah yang mengoperasikan sumber-sumber media massa dan industri kebudayaan milik Radio Antarabangsa China (CRI) dan Rangkaian Penyiaran Antarabangsa China (CIBN). GMG yang mendukung prinsip “Bentuk Wadah Kebudayaan, Bina Media Transnasional Baharu” tersebut mengendalikan dan memasarkan sumber siaran radio dan televisyen, bahan cetak, laman sesawang serta media baharu hingga menyempurnakan perkhidmatan komprehensif yang meliputi pelbagai terminal rangkaian dan mengutamakan pengguna, sekali gus membina jenama sendiri.

China.com dikelolakan oleh Syarikat Perkhidmatan Teknologi Huitong Huawang Beijing Berhad.


Berita:
Berita Galeri
Pelancongan:
Destinasi Mempesona Tarikan Bandar Warisan Budaya Melancong Bersama Editor Panduan Pelancong Galeri Majalah
Kebudayaan:
Budaya Tradisi Cerita Purba Tokoh Tersohor Opera Alat Muzik Klasik Kraf Tangan Pakaian Tradisi
Santai:
Makanan Hiburan Kesihatan Sukan
Sinar Islam:
Masjid Budaya Islam Etnik Minoriti Restoran Halal
Video:
Video
China ABC:
China ABC
Belajar Mandarin:
Belajar Mandarin
新时时彩软件 时时彩大底验证 时时彩黑彩怎么赚钱 黑龙江福彩时时彩20选8 时时彩3星基本走势图 江西时时彩直播地址
吉林时时彩开奖走势图 大学生购买时时彩15万 吉林时时彩计划软件手机版 重庆时时彩群 时时彩平台哪个好 时时彩跟龙虎能赢钱吗
时时彩网投 时时彩计划软件网页版 香港本港台现场开奖 吉林大学管理学院老师 时时彩黑彩怎么赚钱 重庆时时彩群
红树林时时彩平台代理 大玩家时时彩平台官网 时时彩是骗局吗 黑龙江时时彩开奖历史 北京时时彩官网走势图 时时彩玩法和技巧